Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
AVOIR LA PLUS BELLE TABLE DE NOËL

De mooiste kersttafel: die dek je zo!

De mooiste kersttafel: die dek je zo!

Zo dek je de mooiste kersttafel voor een magisch gevoel

Het ultieme kerstgevoel, dat krijg je toch als je binnenloopt bij een perfect gedekte kersttafel. Dus: aan jou om de tafel dit jaar ook zo mooi te dekken. Wij helpen je met het dekken van jouw mooie kersttafel.

1. Mooi Servies!

De perfecte kersttafel... Het begint bij mooie bordjes in verschillende maten en verschillende formaten wijn- en waterglazen. Effen kleuren, verschillende kleurtjes. Het kan allebei ontzettend leuk zijn. Speel hier maar eens mee.

2. Speciaal kerstmenu

Het is net alsof je in een echt restaurant zit als je het menuutje voor je ziet op je bord. Je kan al een mooi menu maken met transparant plastic of een bezoekje brengen aan de Action en knutselspulletjes als stempels, stickers, strikjes, gekleurd papier halen. 3. Servetten Een servetje met een naamkaartje, een servet met een strikje, servetten met een persoonlijke boodschap, met een bloemetje of zuurstokje aan... Het ziet er kei gezellig uit!

4. Naamkaartjes

Je voelt je extra welkom en speciaal als er al een plekje gereserveerd is voor jou aan tafel. En het kan zo simpel zijn zoals je ziet. Een blaadje en hier de naam opschrijven. En het ziet er zo leuk uit!

5. Bloemen

Breng nog even snel een bezoekje aan de bloemist, want bloemen kunnen de tafel helemaal afmaken. Lekker fris, gezellig en super kerstachtig, zeker als je er nog wat kerstballen in verstopt!

6. Warme kaarsjes

Wat is een tafel nou zonder kaarsen? Hoe meer hoe beter, zouden we zeggen. Het creëert natuurlijk heel veel sfeer, of niet dan?

7. Kersttakjes

Heel gemakkelijk en het ziet er zo leuk en feestelijk uit! Gewoon even wat takjes halen en deze op de bordjes leggen. Als dit jullie toch niet in de kerstsferen brengt....

8. Final touch

Er zijn nog zoveel leuke dingetjes te bedenken die een extra toevoeging zijn aan je tafel. Wat lampjes in het midden, een kurk met kersttakje in voor in de wijnfles of gewoon een leuke vaas met kerstballen.

9. Voor de kids

Kindjes houden van kleurtjes. Dus wil jij jouw kindjes gelukkig maken? Laat je dan inspireren door dit super leuke voorbeeld.

We wish you a very merry Christmas! Geniet van de tafel, het eten en elkaar! ♥

De leukste ideeën voor nieuwe kersttradities met je kinderen!

Ook niet geheel onbelangrijk: het kerstmenu voor op die prachtige tafel van je. Laat je inspireren door deze 9 heerlijke (vega) ideeën voor jouw kerstdiner.